De Ziegra ijsmachines zijn te combineren met verschillende vormen van opslag. De kleinste machines, met een productiecapaciteit van 30 t/m 110 kg/24 uur, zijn leverbaar met geïntegreerde ijsopslag.

Serie B100-B200-B400
De machines met een productiecapaciteit van 70 t/m 350 kg/24 uur zijn te combineren met drie ijsbunkers van 100, 200 of 400 kg opslag. Deze ijsbunkers zijn zowel binnen als buiten uitgevoerd in RVS met isolatie daartussenin. Eventueel gecombineerd met verrijdbare wagens voor vereenvoudigd transport.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER: ZIEGRA ijsbunker B100-B200-B400

Serie ITS – Slimme ijsbunkers zonder te hoeven scheppen
De ITS serie zijn opslagbunkers waarbij het ijs uitgenomen kan worden door een schuif in de bodem open te trekken. Het ijs valt dan in de transportwagen die er onder staat en kan direct getransporteerd worden. Snel, gemakkelijk en hygiënisch omdat het ijs niet met de hand geschept hoeft te worden. Verkrijgbaar in capaciteiten van 60 t/m 1.000 kg ijsopslag.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER: ZIEGRA ijsbunker B uit panelen

Serie AS – Automatische ijsdosering
AS-Systemen, automatische opslag en doseersystemen geschikt voor integratie in uw productieproces. Dosering door middel van weegsystemen, automatisch aangestuurd of met een druk op de knop. Hygiënisch ontwerp en leverbaar met automatische reiniging & desinfectiespoeling van het hele systeem (CIP). Op maat gemaakte oplossingen voor iedere gewenste capaciteit en toepassing.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER: ZIEGRA Automatische ijs dosering